box2_09.jpg
box1_05.jpg
Nyílászárók légtömörségének ( légáteresztőképességének ) a vizsgálata
Számos Európai Szabvány ( pl. ENEV / Energiesparverordnung / előírja a külső légtér felé nyíló ajtók, ablakok, tető ablakok tömörségét. A vizsgálat célja a beépített nyílászárók tömörségének ellenőrzése, illetve az esetleges légtömörséggel kapcsolatos hiányosságának a megállapítása.
 
 
 
A vizsgálat menete:
 
 
A vzsgálandó nyílászárót egy speciális, egy meghatározott méretű rést ( blendét ) tartalmazó fóliaval légzáróan leragasztjuk. A helységben, vagy az épületben a BLOWER-DOOR ventillátorral nyomáskülönbséget hozunk létre.A levegő térfogatáramát, mely a nyílászáró résein beáramlik, a meghatározott méretű blende és a blende előtti és utáni légnyomás különbségének a mérése segítségével határozzuk meg. A rések áteresztőképességének meghatározásához mérjük a nyílászáró előtti és utáni légnyomás különbségét is.
 
 
A mérési eredmények az ENEV követelményeivel és DIN EN 12207 szabvány osztályba sorolásával egzaktul összehasonlíthatóak.
 
 
 
.............................................................................................................................................................................
 
Cégünk nem foglalkozik értékesítéssel, nem képvisel semmilyen terméket, gyártót vagy nagykeresekedőt ! Így Ön biztos lehet benne, hogy munkánk nem valamilyen termék értékesítését hivatott alátámasztani, hanem valóban független, pártatlan, magas színvonalú szakmai tanácsadás, illetve felülvizsgálat !
right1_03.jpg
 
Energiamegtakarítás
megujulu_03.jpg
Megújuló energiák
terv_immo_uj_a_06.jpg
Pályázatok