box2_09.jpg
box1_05.jpg
Jogi nyilatkozat
 
Copyright, IMMO-THERM Mérnöki Tanácsadó és Szolgáltató Kft., Minden jog fenntartva!

 
Jogok és feltételek
 Ezen portál tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, ezért tilos annak reprodukálása, engedély nélküli felhasználása, publikálása! A www.immotherm.hu portál tartalmának szerzői joga az IMMO-THERM Mérnöki Tanácsadó és Szolgáltató Kft-t illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. Ebben az esetben annak megfelelően kell eljárni.
Linkek elhelyezése
A www.immotherm.hu portál szerkesztősége örül, ha egyéb oldalakon rámutató linket helyeznek el. Ilyen esetben nem kell engedély, elég, ha a szerkesztőséget értesítik (A méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emelünk, és annak megszüntetését kezdeményezzük!)
 
Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel.
Cikkek másodközléséhez (szó szerinti közlés) engedély szükséges . ( info@immotherm.hu )
 
Képek felhasználása
A www.immotherm.hu portálon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A www.immotherm.hu portálon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.
Lehetőségek legális átvételre:
  1. Idézés hivatkozással: Az oldalon található cikkekből egy-egy részlet szabadon idézhető, amennyiben a cikk írója hivatkozik a www.immotherm.hu webcímre. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények* paragrafusainak. Idézés esetén - forrás megjelöléssel - kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára. A hivatkozás lehet szöveges vagy grafikus link, ez utóbbihoz logót vagy bannert igény szerinti méretben tudunk küldeni az oldalról.
  2. Magáncélú használat: Kizárólag magán - tehát nem üzleti - célú felhasználás céljából a weblapról szövegrészlet, fotó vagy grafika - kizárólag a magáncélú használat mértékének megfelelően - felhasználható. Kérjük a felhasználót, hogy cserében saját eszközeivel segítse a www.immotherm.hu portál népszerűsítését.
  3. Másodközlés, írásos engedéllyel: Amennyiben teljes cikket, weboldalt, fotót vagy grafikát szeretne felhasználni akár nyomtatott akár elektronikus sajtóban, vagy bármilyen más üzleti célból, úgy kérjük, ezt jelezze a szerkesztőségünk felé, hogy a másodközlésre írásbeli engedélyt adhassunk.
 
Egyéb
Tilos a www.immotherm.hu portál tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni.
Tilos a www.immotherm.hu portál tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni.
A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.
A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.
Amennyiben további kérdései lennének, vagy közlési engedélyt szeretne kérni, az info@immotherm.hu e-mail címen megteheti !
  
*Vonatkozó törvények
A másodközlésnek és az idézésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. Az IMMO-THERM Mérnöki Tanácsadó és Szolgáltató Kft. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.
 
Adatkezelés
 
Az IMMO-THERM Mérnöki Tanácsadó és Szolgáltató Kft.. a www.immotherm.hu portál üzemeltetését és az ezzel együtt járó adatfeldolgozást az INweb-Solutions Informatikai Szolgáltató Kft. (továbbiakban: „Szolgáltató”) bízta. A www.immotherm.hu portál üzemeltetője az INweb-Solutions Informatikai Szolgáltató Kft. és az IMMO-THERM Mérnöki Tanácsadó és Szolgáltató Kft.. tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik akár az interneten, akár a cég munkatársain keresztül kapcsolatba kerülnek vele. A Szolgáltató felelősséget vállal a látogatók által megadott személyes adatok és információk védelmére az alábbiak szerint:
A www.immotherm.hu weboldalon bárki szabadon böngészhet anélkül, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia. Portálunk teljes tartalmához korlátlan és ingyenes hozzáférést biztosítunk minden látogatónknak, regisztrációs kötelezettség nélkül.
Portálunkon az érdeklődő látogatók önkéntesen iratkozhatnak fel a hírlevelére. A feliratkozáshoz kizárólag a felhasználó nevének és e-mail címének megadását kérjük. Minden hírlevélben küldött üzenetben közzétesszük azt az e-mail címet, melyen keresztül a levelező lista illetve a hírlevél egyetlen e-mail küldésével bármikor lemondható.
A www.immotherm.hu portál oldalai több olyan hivatkozást tartalmaznak, melyek más szolgáltatók weboldalaira vezetnek. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért és tartalmáért a IMMO-THERM Mérnöki Tanácsadó és Szolgáltató Kft. nem vállal felelősséget.
 
HÍRLEVÉL
Ez az üzenet és a hozzá kapcsolódó fájlok, tervezetek kizárólag a címzettnek szólnak. Amennyiben valamely hiba folytán Ön nem a címzettje ennek a levélnek, kérjük, semmisítse meg, és értesítse az üzenet küldőjét.
Az Ön adataihoz az Ön hozzájárulásával és önkéntes adatszolgáltatásával jutottunk hozzá. Ha a fenti információkra nem tart igényt, kérjük szíveskedjen a itt leiratkozni: info@immotherm.hu.
Ha viszont tetszik hírlevelünk és barátainak is ajánlani szeretné, ajánljon minket tovább, vagy regisztrálja ismerősét a www.immotherm.hu honlapon hírlevélre.
Ha bármilyen ötlete van, amiről szívesen olvasna hírlevelünkben, kérjük jelezze felénk!
 
 
 
right1_03.jpg
 
Energiamegtakarítás
megujulu_03.jpg
Megújuló energiák
terv_immo_uj_a_06.jpg
Pályázatok